Syns man så finns man

Connect House har ett helt nytt medlemskoncept. Endast 110:-/månaden. Här finns allt du behöver för att ta ditt företagande till nästa nivå. Vi ser till helheten och lika viktigt som att din business ska växa ser vi till att du som person får bästa förutsättningarna med personlig utveckling också.

Connect House Academy Kursportal
Connect House Mastermind
ConnectPoint Podcast
Amazing Podcast
ConnectPoint Digital Tidning
Amazing Wellness Digital Tidning
Webshop med otroliga priser på produkter
Connect House FöreläsningarVill du ha med en artikel i tidningen så hör av dig så ska vi hitta på något riktigt bra. Det är väldigt stort mervärde av att få en artikel om sig och sitt företag. Du kommer synas mer på google och din hemsida kommer få mer besökare och då mer kunder.
Du kommer att synas i flera andra tidningar via ConnectPoint Portalen hos Svensk Press då artiklarna hamnar  på andra tidningarna med. Tidningen i sin helhet finns layoutad hos issuu.com

Vi har också en hel del investeringstips och du kan få prova på lite olika grejer med vår hjälp.
Vi har en massa olika nya businessmöjligheter för i nätverket finns det många olika medlemmar som jobbar med olika MLM. Det finns också en hel del andra jobb-uppdrag du kan testa för att få lite extrainkomster.

Skaffa medlemskap gratis så får du tjuvkika och du får tips och förhandsinfo om bra investeringsplattformar, mlm-business, jobbuppdrag. Connecta med likasinnade entreprenörer som du kan knyta samarbeten med och lära dig av hur de har lyckats och kanske undvika att misslyckas genom deras tips.

För endast 110:-/månaden får du ta del av alla medlemsförmåner

Vi är ett flertalet olika entreprenörer som alla tänker utanför boxen och har stor erfarenhet av att starta företag, marknadsföra, utbilda, föreläsa och är grymma på att hjälpa varandra.

Connect4Leads är ett fysiskt Affärsnätverk som har tillgång till allt som finns i Connect House. Vi söker fler ambassadörer som vill driva C4Leads på annan ort med vårt franchisekoncept (70/30)